Søk
  • Pernille Engebretsen

Vi inngår samarbeid med Eloksal as

Oppdatert: 4. april 2020

Vi jobber hele tiden med å utvikle våre produkter så du som kunde skal få mest mulig for dine penger. Nå har vi gjort en avtale med Eloksal as som gjør at du kan få en elkosert rulleski i sort matt til en svært så gunstig pris på kr 1750,-.

Husk at vårt mål er å selge rulleski til den beste prisen vi kan klare for deg.

Vi kaller skia Skate Black Edition 2020

Når vi bestemte oss for å finne en samarbeidspartner for å utvikle nye variasjoner av farger på våre standard ski, falt avgjørelsen som sakt på Eloksal as i Horten. Dette selskapet har lang erfaring med denne prosessen og leverer flotte produkter.


Litt om Eloksal


I elokseringsprosessen forsterker vi aluminiumens naturlige oksidsjikt slikt at det blir tettere og tykkere, vanligvis 5 – 25 my. siden oksidsjiktet er en integret del av metallet, kan eloksert aluminium tåle store påkjenneinger og brukes de fleste steder uten at metallet korroderer. eloksering gir maksimal økning av metallets naturlige egenskaper.


– Miljøvennlig gjenvinning – God korresjonsbestandighet – Dekorativ utseende – Høy hardhet og slitebestandighet – høyt smeltepunkt – Høy elektrisk motstand


Prosessen

Eloksering utføres i et bad med fortynnet syre. Den elektrokjemiske oksideringen foregår ved hjelp av likestrøm med en spenning på 12 – 19V. og med metallet koblet til plusspolen. Under elektrolysen reagerer aluminium og oksygen med hverandre og danner aluminiumsoksid. Vi kan forenklet skrive det som skjer med kjemiske symboler slik: Samtidig som det dannes aluminiumsoksid, løser eloktrolytten opp noe av oksidet, slik at sjiktet får en porestruktur.


Besøk Eloksal sine hjemmesider her


Kjøp skate black edition her :-)


#standardski #rulleski #skate #trening #rulleskibarn #rulleskiskøyting #rulleskiskøytingtest

23 visninger0 kommentarer
  • Facebook
  • Instagram

+47 95258228

©2020 by standardski